Video Galeri

2023- YKS yerleştirme sonuçlarına göre, Tıp Fakültelerini kazanan öğrencilerimiz.
2023 - YKS yerleştirme sonuçlarına göre, Diş Hekimliği Fakültelerini kazanan öğrencilerimiz.
2023 - YKS yerleştirme sonuçlarına göre, Eczacılık Fakültelerini kazanan öğrencilerimiz.
2023 - YKS yerleştirme sonuçlarına göre, Mühendislik Fakültelerini kazanan öğrencilerimiz.
2023 - YKS yerleştirme sonuçlarına göre, Mimarlık Fakültelerini kazanan öğrencilerimiz.
2023 - YKS yerleştirme sonuçlarına göre, Eğitim ve Fen-Edebiyat kazanan öğrencilerimiz.
2023 - YKS yerleştirme sonuçlarına göre, İktisadi İdari ve Sosyal Birimler Fakültelerini
2023 YKS Sağlık Bilimleri Fakültelerini Kazanan Öğrencilerimiz
2023 - YKS yerleştirme sonuçlarına göre, Uçak bakım ve uçak elektrik kazanan öğrencilerimiz.
2023-YKS yerleştirme sonuçlarına meslek yüksek okulu kazanan öğrencilerimiz.