Sık Sorulan Sorular

• ‘‘ Bursluluk Sınavı ’’ yapıyor musunuz ?

Okulumuzun her  birimi ve her kademesi için her  yıl ‘‘Bursluluk Sınavı ’’  yapılmaktadır.

• Yabancı dil dersleri kademelerde haftalık kaç saat verilmektedir?

Anaokulu  biriminde haftalık  5 ile 10 saat arası , ilkokul biriminde  haftalık ortalama 10 saat  , ortaokul biriminde haftalık  15 ile 18 saat  arası , lise biriminde haftalık ortalama 10 saat İngilizce dersi verilmektedir.

• Okulunuzda eğitim-öğretim kaç yaşından itibaren başlamaktadır?

Okulumuzda eğitim- öğretime 0-24 ay yaş grubuyla  başlanmaktadır .

• Sportif faaliyet alanlarınız nelerdir?

Sportif  faaliyetlerimiz: Futsal , basketbol, okçuluk,voleybol,yüzme,badminton,masa tenisi,jimnastik,bale ve fitness.

• Sportif ve sanatsal faaliyetlerde öğrencilerin gelişimlerine katkılarınız nelerdir ?

Öncelikle öğrencilerimizin ilgi ve beceri alanları belirlenip  yönlendirilmeleri yapılmaktadır.  Ardından o alanlarla ilgili uzman öğretmenler tarafından o faaliyetlerin incelikleri öğretilmektedir.