BAŞARIYA BAŞARILARLA DEVA'M DİYORUZ!

Okul sporları kapsamında düzenlenen "Yıldız Erkekler İl Birinciliği" müsabakalarında öğrencimiz Kartal Kayar; 50 metre serbestte il 1.si, 100 metre serbestte il 3.sü , 50metre sırtta il 5.si , 100 metre sırtta il 5.si olmuştur.Özel Deva Okulları olarak öğrencimizi tebrik eder, desteğini esirgemeyen idarecilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Bölge müsabakalarında okulumuzu temsil edecek öğrencimize başarılar dileriz.

BAŞARIYA BAŞARILARLA DEVA'M DİYORUZ!

Bölge müsabakalarında okulumuzu temsil edecek öğrencimize başarılar dileriz.